Echipa noastra este formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.

Avand experienta in domeniu inca din anul 2005, am atins punctul maxim in procesul evolutiv, iar serviciile noastre se pot adapta usor oricaror cerinte. Echipa de profesionisti a firmei noastre ofera numai servicii de inalta calitate, fiind pregatita sa intampine orice problema si sa depaseasca fiecare impediment, avand in vedere pregatirea profesionala ireprosabila de care are parte.

Ne straduim sa imbinam armonios calitatea de top a produselor cu servicii pe masura, clientii nostrii beneficiind de consultanta de specialitate, servicii optime de transport, livrare si punere in functiune, service in garantie si post-garantie la cel mai inalt standard.

Existam datorita clientilor nostrii si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a le intelege si satisface cerintele; ne respectam intotdeaua promisiunile fata de clienti. Tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei, dinamismului, deschiderii fata de noutati, grijii fata de client. Ne straduim sa ne dezvoltam si perfectionam continuu pentru a putea oferi produsele si serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior.Pentru ca numai un produs de calitate poate duce la obtinerea unor rezultate de calitate.

SC PROFIBAU SERVICE SRL

Istoric

2014

Decembrie
Infiintare societate

Profibau Service

2015

Februarie: Contract de distributie produse Saint Gobain Abrazivi
Martie: Contract de distributie produse Putzmeister – Moertelmaschinen und Betontechnik
Aprilie: Contract de distributie produse SIKA ROMANIA
Mai: Contract de distributie produse GRACO
Iulie: Distribuitor official Rokamat

Avantajele noastre

Datorită determinarii noastre de a oferi cele mai bune produse si servicii dar si a nivelului ridicat de calitate, am devenit prima opțiune de contact in fata clienților noștri. Recunoaștem nevoile clienților noștri oferindu-le soluții inovatoare dar in același timp si personalizate.

Ne comercializam produsele la santierele clientilor, prin internet, dar si printr-un sistem de parteneriat.

Apreciem cel mai mult sprijinul reciproc si amabilitatea in relațiile interumane. Fiecare persoana contribuie prin profesionalismul sau la realizarea conceptului.

Oricand aveti nevoie de consiliere sau interventia echipei noastre va punem  la dispozitie cu mai multe variante prin care ne puteti contacta, urmand ca dumneavoastra sa o alegeti pe aceea pe care o considerati convenabila.